Stem & Presentatie Coaching

Stem & Presentatie Coaching

Stem & Presentatiecoach Kyra Macco

Sinds 2002 ben ik werkzaam als Stem-en Presentatie coach. Mijn kernkwaliteit hierin is om mensen in diverse beroepsgroepen tools aanreiken om hun communicatie door middel van stemgebruik uit te breiden en te verbeteren.

Werkwijze? Via speelse (o.a. NLP) interventies, praktische oefeningen en ingetuned  op de specifieke doelgroep wordt er gewerkt naar meer inzicht in de persoonlijke mogelijkheden van de stem en het lichaam.

S&P Coaching

Na mijn Toneelschool opleiding en tijdens mijn werkzame leven als actrice ben ik in het Voice Over-vak gerold, en vrijwel gelijktijdig ben ik Stem & Presentatielessen gaan geven. Tussendoor ben ik telkens bijgeschoold met opleidingen rondom de Stem en Coaching.

In de afgelopen twintig jaar heb ik bij diverse opleidingen, bedrijven en aan allerlei beroepsgroepen “Stem & Presentatie” (S&P) trainingen gegeven:

Hogeschool v.d. Kunsten Utrecht, Eurosport, Q-Music, van Veen advocaten, Ingenieursbureau Oranjewoud, Avicenna Leiderschapstrainingen, Booking.com, Kemna Casting/ Theaterschool de Trap, FAAM, acteursstudenten, presentatoren, D.J.’s, communicatie-woordvoerders, beleidsmakers, sportcommentatoren, podcastmakers, advocaten, voice overs en theaterdocent-studenten en nog veel meer.

Bij alle trainingen was er altijd één gemene deler: Het bewust worden van je stem(geluid) én de wijze waarop je die zelf na de training kan uitbreiden en geven je tools voor de verbetering van je communicatie en presentatie.

 

Testimonials

Kyra Macco heeft mij gecoacht bij het leren inspreken van grote stukken tekst. Zij kent als geen ander de finesses van het werken met je stem. Ze weet je mee te nemen in hoe je bewust je stem in kan zetten om een boodschap goed over te brengen. Hierbij houdt ze rekening met het doel en de doelgroep en weet ze je naar een hoger niveau te tillen.

Kyra, dank voor de verdieping en het vertrouwen dat je me hebt meegegeven.

Karin Koekkoek – Eigenaar Puzzel van Herstel

     *****************************************

Bijna een jaar heb ik Stemtraining gevolgd bij Kyra. Ik heb Kyra ervaren als een deskundig en fijn persoon. Kyra heeft voor mij een training op maat gemaakt waarin zij vooral aandacht heeft besteed aan mijn knelpunten. Gedurende de gehele training heeft Kyra rekening gehouden met mijn interesse en tijd en de opdrachten hierop afgestemd. Dankzij haar begeleiding en training ben ik me nu bewust van de vele manieren waarop ik mijn stem kan inzetten om mijn doel te behalen. Ik pas de kennis die ik bij Kyra heb opgedaan dagelijks toe. Ik raad iedereen die veel werkt met zijn/haar stem aan om een training bij Kyra te volgen.

Homeira Patang – Advocate bij van Veen Advocaten

    *****************************************

Kyra Macco is een professioneel vakvrouw die haar vak goed verstaat.
Dit blijkt uit de wijze waarop zij haar kennis overbrengt en de creatieve werkwijzen die ze hierbij zoekt.

Robin van Reenen – Acteur

Tarieven

Over tarieven voor Stem & Presentatiecoaching kun je het beste contact met me opnemen! De opbouw van het tarief wordt op maat opgebouwd naar gelang de wens van de klant.